MERSİN TARSUS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılı Senebaşı Müdürler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılı Senebaşı Müdürler Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

                2019/2020 Eğitim öğretim yılının başlaması dolayısı ile ilçede bulunan okul idarecilerinin katılımıyla Senebaşı Müdürler Kurulu toplantısı  06 Eylül 2019 Cuma günü Mustafa İstemihan Talay Yatılı Bölge Ortaokulu Toplantı Salonunda  gerçekleştirildi.

  Saat 09:30'da başlayan toplantıda Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTÇU,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet METİN, İlçe Emniyet Müdürü Halis ÜNAL,İlçe Jandarma Komutanı Mahmut ERİN ve  Şube Müdürü  Murat DİKEÇ değerlendirmelerde bulundu.

  Toplantı,  saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

          Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN, ücretsiz kitap dağıtımı, okul çevresi kasis denetiminin yapılması,öğrenci kayıtlarının yapılması,ilköğretim haftası açılışı,okullarda hayvan sevgisi,taşımalı eğitim için taşıma ve yemek ihalelerinin yapılması,okul güvenliği konusunda taşımalı öğrencilerin servislerinin kontrolünün yapılmsı,yapılan törenlere katılan öğrencilerin klılık kıyafetlerine özen göstermeleri,kullanılan bayrak ve flamaların temizliğine özen gösterilmesi,sporcularla kariyer planlamaları yapılarak akademisyenlerle görüşülmesi,destekleme ve yetiştirme kursları yönerge değişikliği,kazanım sınavlarının yapılması,Mersin Valiliği,İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarsus Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal Medya hesaplarının takip edilmesi,liselerde tercih işlemlerinin yapılması,Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu okul sayısının arttırılması,Öğretmenlerin geçiçi görevlendrilme istek yazıları ve ücretli öğretmenlerin görevlendirilmesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN,  yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederek,  2019-2020 Eğitim-öğretim yılının yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Toplantı devamında söz alan İlçe Emniyet Müdürü Halis ÜNAL,İlçe Jandarma Komutanı Mahmut ERİN ve Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTÇU okul güvenliği ile ilgili birçok konuya değinerek toplantıya katılan okul müdürlerine bilgilendirmede bulundu.

Konuşmaların ardından okul yöneticilerinin istek ve talepleri değerlendirilerek toplantı sona erdi.

09-09-201909-09-2019

Şehit Mustafa Mahallesi 3522 Sok. Tarsu Apt. Dış Kapı No12 İç Kapı No1 Tarsus/MERSİN - 0324 613 52 53/54

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.