MERSİN TARSUS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Açılış Programı 75. Yıl Kocatepe Ortaokulu’nda Düzenlendi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Açılış Programı 75. Yıl Kocatepe Ortaokulu’nda Düzenlendi.

 

Okul bahçesinde düzenlenen programa Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, mahalle muhtarları, okul idareci, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı’nın öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileğinde bulunduğu açılış konuşmasıyla başladı.

Programda bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı “1. Dönem İlçemizde verimli ve arzu ettiğimiz gibi huzur içinde güvenle tamamlandı. Bu döneminde aynı şekilde geçmesi en büyük arzumuz. Öğrencilerimizden en büyük isteğimiz çok çalışmaları. Çünkü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine ülkemizin ulaşabilmesini sağlayabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor. Öğrenci, öğretmen ve aile bütünleşmesiyle eğitim ve öğretimde istediğimiz seviyeye ulaşacağımızdan şüphemiz yoktur.” dedi

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal “Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci, Türkçeyi doğru, etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim asli görevimizdir. Çocuklarımızın, ideallerinin peşinden kararlılıkla giden, vatanını seven, ahlaklı, öz güvenli bireyler olarak yetişmesini, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı, sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş temiz bir nesiller yetişmesini ümit ediyorum. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 2. Kanaat dönemini başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Program, öğrencilerin hazırladığı oyun ve gösterilerin ardından, hatıra fotoğrafı çektirilerek son buldu.

 05-02-201805-02-201805-02-201805-02-201805-02-2018

 

 

 

 

 

Şehit Mustafa Mahallesi 3522 Sok. Tarsu Apt. Dış Kapı No12 İç Kapı No1 Tarsus/MERSİN - 0324 613 52 53/54

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.