MERSİN TARSUS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemi Karne ve Ödül Töreni Tarsus Ortaokulu’nda Yapıldı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemi Karne ve Ödül Töreni Tarsus Ortaokulu’nda Yapıldı.

         Törene Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal, Garnizon Komutanı Selim Onaran, İlçe Jandarma Komutanı Mahmut Erin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Tarsuslu, okul müdürleri, öğretmen ve veliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, eğitim-öğretimi bir futbol maçı olarak değerlendirildiğini farzedildiğini, ilk yarının sona erdiğini ve devre arası olduğunu vurgulayarak öğrencilerin milli ve manevi değerlerle yetişmesi için Çanakkale’de ve yurdun dört bir köşesinde kahramanlık gösteren şehit ve gazilerimizin yetiştirilen nesillere iyi kavratılması ve bu ruhla yetiştirmesi gerektiğini, bu manaların zihinlerde yer edilmesi adına eksikler olduğunu, o da Tarsus Ortaokulu’nun şehitlerimizinden birinin adının verilebileceğini söyleyerek tüm öğretmenlere ve öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirme temennisinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, oldukça yoğun, yorucu ve verimli geçen bir eğitim döneminin tamamlandığını belirterek “Çocuklarımızın bugün alacağı karnelerin onların üzerinde kesinlikle psikolojik bir baskı oluşturmamalıdır. Çocuklarımıza vereceğimize manevi desteğin onların özgüvenini artıracağı gibi başarıyı yakalamalarında da büyük bir katkı sağlayacaktır. Öğrencilere, milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan gençler olarak yetişmesi gerektiği ve bizi biz yapan değerlerimizi her daim koruyacak ve ülkemizi güçlü yarınlara sizler taşıyacaksınız.” diyerek öğrencilerimizin bu tatil dönemini dinlenmenin yanı sıra kitap okuyarak zamanlarını kültür sanat ve spor aktiviteleri ile geçirmesi umuduyla tüm öğretmen ve öğrencilere iyi dilek ve temennilerde bulundu. 

Tören, halk oyunları ekibinin gösterisi ve ödül dağıtımının ardından öğrencilerin karnelerini dağıtılmasının ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

19-01-201819-01-201819-01-2018

Şehit Mustafa Mahallesi 3522 Sok. Tarsu Apt. Dış Kapı No12 İç Kapı No1 Tarsus/MERSİN - 0324 613 52 53/54

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.