MERSİN TARSUS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 LGS Türkiye Birincisi Umut GÖKCAN, Velisi Raci GÖKCAN ve Okul Müdürü Özgür GÖZLÜCE İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN'i Makamında Ziyaret Etti.

2019 LGS Türkiye Birincisi Umut GÖKCAN, Velisi  Raci GÖKCAN ve Okul Müdürü Özgür GÖZLÜCE   İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN'i Makamında Ziyaret Etti.

01 Haziran 2019 tarihinde İlçemizde yapılan ve 24 Haziran 2019 tarihinde sonuçları açıklanan Liselere Geçiş Sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan Umut GÖKCAN, babası Raci GÖKCAN ve Okul Müdürü Özgür GÖZLÜCE İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN'i Makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette öğrencinin bu başarısına nasıl ulaştığı hangi metodları uyguladığı konusunda Umut GÖKCAN'dan, velisi ve Okul Müdüründen bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN, bu başarının gurur verici olduğunu belirterek başarısının devamını diledi.Akabinde bu başarısında emeği geçen  velisi Raci GÖKCAN'a ,Okul Müdürü Özgür GÖZLÜCE'ye ve tüm öğretmenlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN teşekkür ederek Umut GÖKCAN' a hediyesini takdim etti.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından fotoğraf çektirilmesiyle son buldu.

25-06-201925-06-2019

Şehit Mustafa Mahallesi 3522 Sok. Tarsu Apt. Dış Kapı No12 İç Kapı No1 Tarsus/MERSİN - 0324 613 52 53/54

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.