MERSİN TARSUS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

 

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

-Başvurular sadece E-devlet üzerinden alınacaktır.

-Mezun durumda olmayan (Üniversite Son Sınıf Öğrencisi) adaylar başvuru yapamaz. 

-Başvurular 29.08.2019 tarihi itibari ile alınmaya başlanacak, yıl boyunca başvuru yapılabilecektir. Ancak ilk aşamada yapılan başvuruların listesi alınacak ve öncelikli değerlendirilecektir. İhtiyaç halinde sistem üzerinden yeni listeler alınacaktır.

  -İlk aşama başvurularının listeleri 30.08.2019 Cuma günü başlayıp, 09.09.2019 Pazartesi günü saat 08:00'a kadar başvuru yapanlar arasından alınacaktır.

-30.08.2019  tarihinden önce yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.  (30.08.2019 tarihinden önce başvuru yapmış olan adayların, bu tarih itibariyle başvurularını yenilemeleri gerekecektir.)

-Görevlendirmeler KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

-KPSS' ye girmeyen adaylar da başvuru yapabilecektir; ancak başvuru yapan adaylar içerisinde öncelik E-devlet sistemi üzerinden seçilip kaydedilen KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

-Üniversitelerin tüm fakültelerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilirler; ancak Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi (Formasyonlu) mezunlar öncelikli değerlendirilecektir.

-Öncelik durumda sıkıntı yaşanmaması adına öğrenim durumuna göre bilgiler sisteme eksiksiz girilecektir.

-Görevlendirilecek erkek adayların 2019-2020 eğitim öğretim yılı içerisinde askerlik ile ilişiğinin olmaması gerekmektedir.(E-devlet çıktısı yeterlidir.)

-Dönem başı itibari ile görevlendirilen adaylar Telefon ile bilgilendirilecektir. Belirtilen gün ve saatte, istenilen evraklarla birlikte görevlendirme için gelmeyen adaylara tekrar dönüş yapılmayacaktır.

İstenilen Evraklar

            -Diploma Aslı ve Fotokpisi (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilir.)

            -Formasyon Aslı ve Fotokopisi

            -Kimlik Fotokopisi

            -Adli Sicil Kaydı

            -Askerlik Durum Belgesi

 

TERCİH YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

-Adayların birinci tercihlerini mezun oldukları programa uygun olan branşta yapmaları zorunludur.

-Adaylar birden fazla tercih yapacaksa, mümkün olduğunca mezun olunan programa uygun branşların tercih edilmesi gerekir.

-MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 21/09/2016 tarih ve 10011785 sayılı yazısı gereği Özel Eğitim Branşında görev almak isteyen öğretmenlerin Özel Eğitim Sertifikası olmak zorundadır. Sertifikası olmayan adaylar kesinlikle görevlendirilmeyecektir.

Şehit Mustafa Mahallesi 3522 Sok. Tarsu Apt. Dış Kapı No12 İç Kapı No1 Tarsus/MERSİN - 0324 613 52 53/54

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.