MERSİN TARSUS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Temel Eğitim Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Temel Eğitim Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi.

Şehitishak Esra Şemsi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Temel Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Engin Özel, Müdürlüğümüze bağlı Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu okul/kurum idarecileri katıldı.

Söz konusu toplantıda,  e- okul sisteminde görülen eksiklikler, devamsız öğrencilerle ilgili iş ve işlemler, destekleme ve yetiştirme kursları, MEB sosyal etkinlikler yönetmeliğinde yapılan değişiklikler, gezi araç talep evrakları, yazışmalara zamanında cevap verilmesi gibi konular görüşüldü.

Toplantı açılışı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Engin Özel’in konuşması ile başladı.

Şube Müdürü Engin Özel, e-okul sistemindeki eksikliklere değinerek öğrenci mevcut sistemdeki eksikliklerin tamamlanması gerektiğini, Destekleme ve Yetiştirme Kursları konusunda titiz davranılmasını, Döküman Yönetim Sistemi üzerinden yapılan yazışma kuralları konusunda dikkat edilmesi gerektiğine değindi.

Toplantıda, ilçede okulöncesi ve ilkokullarla ilgili “Kod adı Tarsus” projesinin başlatılacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, ERASMUS projeleri kapsamında okulların gerekli proje ekiplerini oluşturmaları gerektiğini, MEİS Modülü bilgi girişlerinin zamanında ve doğru sağlanmasını, 2023 vizyonu ile ilgili olarak önümüzdeki 3 yılda yapılacak hedeflerin ortaya konulduğunu ve bu vizyonun okunmasını, incelenmesini ve bu vizyonun okullarda daha yaygın hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından toplantı, iyi dilek ve temennilerin ardından son buldu.

19-12-201819-12-2018

19-12-201819-12-2018

Şehit Mustafa Mahallesi 3522 Sok. Tarsu Apt. Dış Kapı No12 İç Kapı No1 Tarsus/MERSİN - 0324 613 52 53/54

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.